Celebs

Miley Cyrus leuke feitjes

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Miley Cyrus op Disney Channel

Veel van ons kennen Miley Cyrus. Dat zal waarschijnlijk liggen aan haar jeugdrol: Hannah Montana. In 2005 deed ze auditie voor de rol en de serie werd uitgezonden op Disney Channel. Het werd al snel een kijkcijferkanon. Voor elke Hannah Montana aflevering die Miley deed verdiende ze 15 duizend dollar.

Welke relaties had Miley Cyrus allemaal?

Miley heeft over de jaren heen verschillende relaties gehad. Ze was zelfs getrouwd geweest. Haar eerste vriendje was Nick Jonas in 2006 (yep, van de Jonas Brothers… #jelous). De relatie heeft maar een jaar stand gehouden. In 2008 kreeg ze een relatie met Justin Gatson die op dat moment 20 was (en Miley 15). Na negen maanden was het over. Geruchten gingen rond dat haar vriendschap met Nick een rol speelde. Ze ging naar Georgië om de film ‘The Last Song’ op te nemen, en we weten allemaal hoe dat afliep. Haar co-star was Liam Hemsworth. De meesten geloven dat dit liefdesverhaal in 2009 begon, zelf bevestigden ze dit pas in maart 2010. Ditzelfde jaar, in augustus, beëindigen ze de relatie maar komen al vrij snel weer bij elkaar terug. In November gaat het weer uit. In april 2012 vinden de tortelduifjes elkaar weer en twee maanden later gaat Liam op de knieën voor Miley. Maanden later dealt het koppel met allerlei geruchten (zoals dat Miley een relatie zou hebben met de rapper Mike Will Made-It) en uiteindelijk verbreken ze de relatie weer in september 2013 (you still follow?).

Ongeveer een jaar later wordt Miley gespot met Arnold Schwarzenegger maar ook dit heeft maar vijf maanden geduurd. Ze blijft niet stil zitten en heeft alweer een relatie in juli 2015 met Victoria’s secret model Stella Maxwell. Dit was een vrij open relatie. Zes maanden later, in 2016, blijkt dat Miley toch weer terug gegaan is naar Liam. But wait, there is more! Hij ging opnieuw op zijn knieën in oktober en pas in december 2018 hebben ze het ja-woord tegen elkaar gezegd. Wat inmiddels geen verassing meer is, is dat het paar na slechts 8 maanden de relatie weer verbroken. Miley wordt kussend gezien met Kaitlynn Carter (die ook net gescheiden was) en Liam vraagt een echtscheiding aan. De verliefdheid tussen Miley en Kaitlynn heeft maar een maand geduurd. Enkele weken na deze breuk gingen er geruchten rond over een eventuele relatie tussen Miley en Cody Simpson. Dit is ook bevestigd. Inmiddels zijn de twee weer uit elkaar en heeft de romance maar 10 maanden geduurd. Kortom, je kan Miley nu een expert noemen op het gebied van daten 😉

Miley Cyrus muziek albums

Haar eerste echte album namens Miley Cyrus bracht ze in 2008 uit genaamd ‘Breakout’. Hier staan de hits ‘7 Things’ en ‘Fly On The Wall’ op. In 2009 bracht ze het album ‘The Time Of Our Lives’ uit die de bekende hits ‘Party In The U.S.A’ (#nostalgie), ‘When I Look At You’ (#trynottocry) en ‘The Climb’ bevatten. Een jaar later kwam Cyrus met het album ‘Can’t Be Tamed’ waarin ze stoerdere liedjes zingt en ook haar muziekvideo’s uitdagender zijn. In dit album vind je de hits ‘Who Owns My Heart’ en ‘Can’t Be Tamed’. Met dit album laat ze zien dat ze niet meer soft en cute is maar een grown up woman.

In 2013 gaat ze nog een stapje verder. Haar album ‘Bangerz’ komt uit met provocerende liedjes en daarbij horende muziek video’s. ‘Wrecking Ball’ was haar eerste nummer 1 hit in de Billboard Top 100 (and that’s hugee!). In 2015 bracht ze het album ‘Miley Cyrus & Her Dead Petz’ uit die matig scoorde. Dit was in haar artistieke / hiphop fase. Twee jaar later kwam ‘Younger Now’ met de hit ‘Malibu’ waarin ze volop haar verlovingsring van Liam laat zien. Hiermee geeft ze de boodschap dat haar relatie hersteld is en ze herboren en happy is.

Films met Miley Cyrus

Cyrus heeft ook in een aantal films geacteerd. Zo heeft ze onder andere in de film ‘The Last Song’, ‘LOL’ en ‘So Undercover’ gespeeld en natuurlijk in alle Hannah Montana films.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.