Celebs

Ariana Grande praat over ‘giftige’ relatie met Mac Miller

bron: youtube

Ariana gaat door een pijnlijke breakup

Dat voormalig IT-couple Ariana Grande en Mac Miller uit elkaar zijn na een relatie van twee jaar is al langer bekend. Eerder deze maand hebben zowel Ariana als Mac bevestigd dat ze geen setje meer zijn maar als vrienden door zullen gaan. De reden van de breuk zou hun drukke werkschema zijn. Nu lijkt het er echter op dat er meer aan de hand is!

Mac Miller werd afgelopen week gearresteerd

Het is duidelijk dat Mac Miller het moeilijk heeft met de breakup. Vorige week crashte de rapper met zijn auto terwijl hij dronken was. Vervolgens vluchtte Miller en werd hij later gearresteerd doordat de politie zijn nummerbord heeft nagetrokken. Fans van de rapper geven Ariana Grande nu de schuld van het problematische gedrag van Mac Miller. “Mac Miller totalling his G wagon and getting a DUI after Ariana Grande dumped him for another dude after he poured his heart out on a ten song album to her called the divine feminine is just the most heartbreaking thing happening in Hollywood,” tweette een fan.

Ariana Grande reageert fel:

De zangeres is het duidelijk niet eens met de beschuldigingen en reageert via Twitter. Ze zegt in haar reactie dat ze niet Mac Miller’s oppas of moeder is en noemt haar relatie ‘giftig’ in onderstaande tweet:

Ariana Grande twitter reactie
bron: Twitter

Geruchten nieuwe liefde Ariana

Ondertussen lijkt Ariana niet stil te zitten. Haar single No Tears Left To Cry is net uitgekomen, een nummer over de aanslag tijdens haar concert in Manchester in 2017. Binnenkort zal haar nieuwe album uitkomen én er zijn geruchten over een nieuwe liefde! Verschillende bronnen vermelden dat Ariana casual zou daten met de Amerikaanse comedian Pete Davidson, onder meer bekend van Saturday Night Live. Pete was aanwezig bij het optreden van Ariana Grande tijdens de Billboard Music Awards. Backstage zouden de twee het volgens insiders erg gezellig hebben gehad.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.